please wait

אודות טאיזו

מטבח – AsiaTerranean

בן נריה מציג אינטרפרטציה אישית ומקומית למאכלי רחוב מחמש מדינות בדרום מזרח אסיה: הודו, סין, תאילנד, וייטנאם וקמבודיה. טרם פתיחת המסעדה יצא בן נריה למסע קולינרי-תרבותי בן שלושה חודשים במדינות אלו וחקר מאכלי רחוב, טקסטורות, צבעים, תבלינים וטעמים. לאחר שובו לישראל, התקיים שלב תכנון המתחם ובמקביל התכנסנות לתקופה של כחצי שנה אינטנסיבית במטבח מקצועי זמני בו תוכננו, בושלו, ותועדו כל המנות עד לפרטי פרטים.

  • המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2013, טיים אאוט
  • המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2013, עכבר העיר
  • המסעדה הטובה ביותר לשנת 2014, טיים אאוט
  • שף השנה 2014- טיים אאוט
  • המסעדה הטובה ביותר לשנת 2015, טיים אאוט

AsiaTerranean

יובל בן נריה מספר את סיפורה של טאיזו בהרצאה מרתקת בכנס TED

לצפיה בהרצאה של יובל בן נריה >

המתנה המושלמת - שובר מתנה למסעדת טאיזו

taizu gift card
לרכישה