התפריט של טאיזו קרם עור וגידים במהלך מסעו של השף יובל בן נריה במדינות דרום מזרח אסיה. המנות מומלצות כמנות חלוקה המוגשות למרכז השולחן, בדומה לתרבות האכילה במזרח
התפריט בנוי כמסע קולינרי, המתחיל בטעמים רכים ועדינים ועד עמוקים ונועזים. כדי לחוות את מלוא המסע הצבעוני בתפריט, אנו ממליצים לבחור כמה מנות מתוך כל קבוצה – כך תוכלו ליהנות ממירב הטעמים, הטקסטורות, והצבעים שהמסעדה מציעה.
לחמניות מאודות
26
צ’אטני עגבניות | יוגורט באפלו
טרטר טאיזו
26 ליח׳
דגי ים | קונוס אורז פריך | שומשום שחור | קציפת סויה | ביצי דג דאון