please wait

RECIPES

MASALA CINNAMON ROLLS

שעתיים | 6 ing | 12 portions

INGREDIENTS

  • לבצק:
  • 500 גרם קמח
  • 70 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 13 גרם שמרים יבשים
  • 130 גרם חמאה רכה
  • 180 גרם חלב
  • 8 גרם מלח
  • למלית:
  • 120 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם סוכר חום דביק
  • 10 גרם גארם מסאללה
  • לסירופ סוכר:
  • 15 גרם גארם מסאללה
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 100 גרם מים

לרכישה דרך רכישה דרך וולט

INSTRUCTION

בקערת המיקסר שמים את כל מרכיבי הבצק מלבד החמאה והמלח ומתחילים ללוש בעזרת וו לישה.
כשהבצק הומוגני מתחילים להוסיף את החמאה, כל פעם קצת עד שנטמעת לגמרי.
מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עוד כמה דקות.
מעבירים לקערה משומנת מכוסה בניילון נצמד למנוחה של לילה במקרר.

לאחר לילה מכינים את המלית- מערבבים בקערה את כל מצרכי המלית ושומרים בטמפ' החדר עד לשימוש.
מוציאים את הבצק ומניחים על משטח מקומח.
מרדדים את הבצק למלבן גדול ומורחים שכבה אחידה של המלית.
מגלגלים את הבצק לגליל ופורסים ל12 חתיכות.
משמנים תבנית אחת גדולה או כמה קטנות ומניחים את החתיכות עם מרווח קטן ביניהן.
מתפיחים כשעה בחוץ עד שהן מכפילות את הנפח ובינתיים מחממים תנור ל165 מעלות.
מורחים בביצה ואופים למשך 15 עד 20 דקות (תלוי בגודל התבנית שבחרנו).
בינתיים מכינים את סירופ הסוכר- בסיר קטן מביאים לרתיחה את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס לחלוטין.
כשהשמרים זהובים מוציאים מהתנור ומורחים בנדיבות בסירופ סוכר שהכנו.

ניתן לשמור בטמפרטורת החדר עטוף היטב עד 3 ימים. ניתן להקפיא את העוגות, להפשיר ולחמם בתנור בעת הצורך.

שנה טובה ומתוקה עם המתנה המושלמת לחג

taizu gift card
לרכישה
אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + xסגיר אתר, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + z