בקערת המיקסר שמים את כל מרכיבי הבצק מלבד החמאה והמלח ומתחילים ללוש בעזרת וו לישה.
כשהבצק הומוגני מתחילים להוסיף את החמאה, כל פעם קצת עד שנטמעת לגמרי.
מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עוד כמה דקות.
מעבירים לקערה משומנת מכוסה בניילון נצמד למנוחה של לילה במקרר.
לאחר לילה מכינים את המלית- מערבבים בקערה את כל מצרכי המלית ושומרים בטמפ' החדר עד לשימוש.
מוציאים את הבצק ומניחים על משטח מקומח.
מרדדים את הבצק למלבן גדול ומורחים שכבה אחידה של המלית.
מגלגלים את הבצק לגליל ופורסים ל12 חתיכות.
משמנים תבנית אחת גדולה או כמה קטנות ומניחים את החתיכות עם מרווח קטן ביניהן.
מתפיחים כשעה בחוץ עד שהן מכפילות את הנפח ובינתיים מחממים תנור ל165 מעלות.
מורחים בביצה ואופים למשך 15 עד 20 דקות (תלוי בגודל התבנית שבחרנו).
בינתיים מכינים את סירופ הסוכר- בסיר קטן מביאים לרתיחה את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס לחלוטין.
כשהשמרים זהובים מוציאים מהתנור ומורחים בנדיבות בסירופ סוכר שהכנו.
ניתן לשמור בטמפרטורת החדר עטוף היטב עד 3 ימים. ניתן להקפיא את העוגות, להפשיר ולחמם בתנור בעת הצורך.