מטבח – AsiaTerranean
השף יובל בן נריה מציג אינטרפרטציה אישית ומקומית למאכלי רחוב מחמש מדינות בדרום מזרח אסיה: הודו, סין, תאילנד, וייטנאם וקמבודיה. טרם פתיחת המסעדה יצא בן נריה למסע קולינרי-תרבותי בן שלושה חודשים במדינות אלו וחקר מאכלי רחוב, טקסטורות, צבעים, תבלינים וטעמים. לאחר שובו לישראל, התקיים שלב תכנון המתחם ובמקביל התכנסנות לתקופה של כחצי שנה אינטנסיבית במטבח מקצועי זמני בו תוכננו, בושלו, ותועדו כל המנות עד לפרטי פרטים. לאחרונה, עם חגיגות העשור של המסעדה, העמיק השף בן נריה את המסע הקולינרי שלו אל עבר יעד נוסף: אינדונזיה.
יובל בן נריה מספר את סיפורה של טאיזו בהרצאה מרתקת בכנס TED